Graveland en Molenaar - Kantoor_001
Graveland en Molenaar - Wasbak
Graveland en Molenaar - Keuken
Graveland en Molenaar Bouw - Bus
Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Adres


Graveland & Molenaar Bouw BV

Beijerscheweg 33
2821 NC Stolwijk
Tel: 06 53653172

Welkom op de website van Graveland & Molenaar Bouw.


Graveland & Molenaar Bouw is een timmer- en aannemersbedrijf dat inmiddels jaren actief is in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van gebouwen. Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten. Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.
 
Klant centraal
 
Bij het realiseren van een project staan uw wensen voorop. Persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden wij de belangrijkste voorwaarde om tot een goed resultaat te komen. De werkwijze kan per onderdeel verschillen en wordt altijd persoonlijk met u besproken. Daarnaast wordt er vooraf een duidelijke planning opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent. 
 
Duurzaam bouwen
 
Het is voor ons vanzelfsprekend om zoveel mogelijk te bouwen met duurzame materialen. Daarbij wordt er rekening gehouden met de eisen die gesteld worden voor het behoud van de omgeving en met milieu aspecten. Graveland & Molenaar Bouw streeft naar het omzetten van uw wensen en eisen, in een duurzame woonomgeving. 
 
Snelle, directe aanpak 
 
Graveland & Molenaar Bouw werkt met korte lijnen, snelheid en een directe aanpak.Wij werken vaak samen met onderaannemers zoals heiwerkers, grondwerkers, stukadoors, elektriciens, loodgieters, metselaars, voegers, schilders, slopers, leveranciers van kozijnen en dakkapellen, staalbedrijven, tekenaars en constructeurs. Allemaal aannemers met liefde voor hun vak.

Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Mede mogelijk gemaakt door Designpro.nl & Z-IM.nl

Bekijk even rustig onze nieuwe site.

Woonhuis in Stolwijk
Woonhuis in Stolwijk
Bekijk hier het eind resultaat van een woonhuis in Stolwijk.
Woonhuis in Benschop
Woonhuis in Benschop
Bekijk hier het eind resultaat van het woonhuis in Benschop.
Dakkapellen
Dakkapellen
Bekijk hier het eind resultaat van de dakkapellen.