Een verbouwing 

Woont u in een prettige omgeving, maar bent u toe aan wat verandering? Dan is een verbouwing de ideale oplossing. Graveland & Molenaar Bouw B.V. heeft jarenlange kennis en ervaring, om uw verbouwing binnen enkele dagen te realiseren. Of u kiest voor een kleine verbouwing of een volledige renovatie, we zorgen altijd voor een prachtig eindresultaat. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. 

Waarom verbouwen? 

Door middel van een uitbouw, creëert u meer leefruimte en comfort in uw woning. Door de jaren heen hebben we bijvoorbeeld veel dakkapellen mogen plaatsen voor diverse soorten gebouwen. Zo kunt u de ruimte in uw woning optimaal benutten. Heeft u specifieke wensen en eisen? Dat is voor ons geen enkel probleem.  

U heeft de keuze uit soorten: 

  • Materialen; 
  • Kleuren; 
  • Stijlen. 

Graveland & Molenaar Bouw B.V. zorgt ervoor dat de dakkapel geheel aansluit bij de stijl van uw woning. Buiten de praktische aspecten om, zult u woning na afloop nog meer stralen. Een verbouwing zorgt voor een verhoogde waarde van uw woning en u bespaard energiekosten door het gebruik van hoge isolatie materialen.  

De perfecte verbouwing door Graveland & Molenaar Bouw B.V. 

Uw wensen rondom de verbouwing worden op maat voor u uitgewerkt. Wij gaan samen met u het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en welke stappen er gedurende het proces worden gevolgd. Verder maken we gebruik van duurzame materialen.  

We weten ons te onderscheiden door onze: 

  • Korte lijnen; 
  • Snelle service; 
  • Directe aanpak. 

We werken met ondernemers zoals stukadoors, loodgieters, schilders en meer. Zij zijn gespecialiseerd in wat ze doen en werken met passie. Heeft u interesse of zijn er een aantal vragen over de verbouwing? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord. 

Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Onze referenties

Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten.

Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.

Bekijk referenties

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in om terug gebeld te worden.

Offerte

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Uw gegevens

Beeldmateriaal

Max 35MB totaal

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring