Onderhoud van uw woning 

Graveland & Molenaar Bouw B.V. biedt naast nieuwbouw en verbouw, vele mogelijkheden aan op het gebied van onderhoud. Als eigenaar van een huis, bent u verplicht om uw woning goed en met regelmaat te onderhouden. Misschien bent u zelf door omstandigheden niet in staat om uw woning te onderhouden. Wij helpen u daarom graag verder in verschillende soorten situaties. Of het nu gaat om een eigen woning of een bedrijfspand, we komen graag bij uw langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.  

Onderhoud aan uw huis: wat is er nodig? 

Vroeg of laat krijgt u met het onderhoud van uw woning te maken. Het is verstandig om hier op tijd mee te beginnen, want op deze manier voorkomt u oplopende kosten. Het onderhoud van een pand kan een aardige klus zijn en is niet voor iedereen weggelegd. Door middel van goed onderhoud, behoudt u de waarde van uw woning.  

Door de jaren heen hebben we onder andere werkzaamheden verricht zoals het vervangen van kozijnen, schilderen, timmerwerk, reparaties van deuren en het herstellen van ramen. Verder is een goed onderhouden bedrijfspand, de eerste indruk van uw gasten.  

Onderhoud woning: de klant staat centraal 

Graveland & Molenaar Bouw B.V. zorgt voor een concrete en goed georganiseerde planning. Zo kunt u tijdens het onderhoud het pand gewoon blijven gebruiken. We gaan efficiënt te werk en proberen het onderhoud in een korte tijd uit te voeren.

We komen graag bij uw langs om zo samen tot een passend besluit te komen. Hierbij luisteren we aandachtig naar uw wensen, om zo te kijken wat er allemaal mogelijk is. Ons vakkundige personeel denkt graag met u mee en geeft advies wanneer dit nodig is. Gedurende het proces houden we op u de hoogte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen en/of interesse in onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. 

Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Onze referenties

Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten.

Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.

Bekijk referenties

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in om terug gebeld te worden.

Offerte

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Uw gegevens

Beeldmateriaal

Max 35MB totaal

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring