Nieuwbouw 

Wilt u uw droomhuis realiseren en overweegt u om een huis te laten bouwen? Graveland & Molenaar Bouw B.V. begeleidt u graag gedurende het proces. Bij het realiseren van nieuwbouwwoningen komt veel kijken en u moet met allerlei aspecten rekening houden. Wij hebben de jarenlange ervaring en kennis om uw wensen te realiseren. Gaat het om een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning? Wij hebben veel soorten mogelijkheden en we zorgen ervoor dat u tevreden terugkijkt naar onze samenwerking.  

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw? 

Interesse in onze nieuwbouwprojecten? Op deze manier creëert u een duurzaam en energiebesparend huis. Kosten zoals het onderhouden van uw woning zijn verleden tijd. Wij maken gebruik van materialen van de juiste kwaliteit, waardoor we kwalitatieve nieuwbouwprojecten kunnen opleveren. De prijs van uw nieuwbouwwoning staat vast, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt geheel zelf bepalen hoe uw huis er uit komt te zien en na afloop kunt u zorgeloos genieten in uw nieuwe woning.  

Denk hierbij aan: 

  • Keuken; 
  • Woonkamer; 
  • Tegels; 
  • Muren; 
  • En meer.  

Ons team, dat bestaat uit vakmensen, gaat nauwkeurig en professioneel te werk. Benieuwd wat de kosten zijn? Wij maken een offerte voor u, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.  

Nieuwbouwwoning: uw wensen en eisen  

Wij zijn al voor een lange tijd actief in de nieuwbouw, verbouw en het onderhoud van diverse gebouwen. De wensen van de klant staan centraal en we vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We nemen u het gehele proces mee en alles wordt in overleg met u gedaan. Zo maken we van tevoren een duidelijke planning en schema, waarin staat wat u van ons kunt verwachten. 

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden rondom onze nieuwbouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Onze referenties

Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten.

Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.

Bekijk referenties

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in om terug gebeld te worden.

Offerte

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Uw gegevens

Beeldmateriaal

Max 35MB totaal

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring