Kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten

Graveland & Molenaar Bouw is een timmer- en aannemersbedrijf dat inmiddels jaren actief is in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van gebouwen. Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten. Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.

Klant centraal

Bij het realiseren van een project staan uw wensen voorop. Persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden wij de belangrijkste voorwaarde om tot een goed resultaat te komen. De werkwijze kan per onderdeel verschillen en wordt altijd persoonlijk met u besproken. Daarnaast wordt er vooraf een duidelijke planning opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Duurzaam bouwen

Het is voor ons vanzelfsprekend om zoveel mogelijk te bouwen met duurzame materialen. Daarbij wordt er rekening gehouden met de eisen die gesteld worden voor het behoud van de omgeving en met milieu aspecten. Graveland & Molenaar Bouw streeft naar het omzetten van uw wensen en eisen, in een duurzame woonomgeving.

Snelle, directe aanpak

Graveland & Molenaar Bouw werkt met korte lijnen, snelheid en een directe aanpak.Wij werken vaak samen met onderaannemers zoals heiwerkers, grondwerkers, stukadoors, elektriciens, loodgieters, metselaars, voegers, schilders, slopers, leveranciers van kozijnen en dakkapellen, staalbedrijven, tekenaars en constructeurs. Allemaal aannemers met liefde voor hun vak.

Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Onze referenties

Door ons team van allround vakmensen en het gebruik van de beste materialen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten. Wij staan garant voor perfecte afhandeling van alle projecten.

Van een complete nieuwbouw op eigen kavel tot het uitbreiden van uw bestaande woning, Graveland & Molenaar Bouw bouwt het vakkundig en professioneel.

Bekijk referenties

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in om terug gebeld te worden.

Offerte

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Uw gegevens

Beeldmateriaal

Max 35MB totaal

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring