Graveland en Molenaar - Kantoor_001
Graveland en Molenaar - Wasbak
Graveland en Molenaar - Keuken
Graveland en Molenaar Bouw - Bus
Wij onderscheiden ons op voorbereiding, efficiënte samenwerking en kunnen daardoor onze projecten snel opleveren!

Adres


Graveland & Molenaar Bouw BV

Beijerscheweg 33
2821 NC Stolwijk
Tel: 06 53653172

Verbouw

 
Voldoende ruimte is van belang voor het werk, woon en leef comfort. Heeft er gezinsuitbreiding plaats gevonden? Groeit uw bedrijf? Met een verbouwing, uitgevoerd door Graveland & Molenaar hoeft u niet te verhuizen. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes zo worden ingedeeld en uitgebreid, dat u met een optimaal gevoel kunt wonen en werken. 
 
Aanbouw
 
Een aanbouw is de meest voorkomende oplossing voor het uitbreiden van een woonhuis. Met een aanbouw van Graveland & Molenaar Bouw creëert u binnen enkele dagen meer leefruimte, meer vierkante meters en een directe waardevermeerdering van uw woning. Door het gebruik van hoge isolatie materialen kunt u ook besparen op de energie rekening. 
 
Op maat gemaakt
 
Wanneer u een aanbouw wilt laten ontwikkelen wordt deze op maat gemaakt. Wij kunnen uw aanbouw zowel casco als geheel afgebouwd opleveren en er zijn vele accessoires mogelijk. Vooraf bespreken wij met u de wensen en de vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een uitvoering in prefab elementen of een traditionele uitvoering. Zo vinden wij altijd een uitvoering die bij uw woning past.
 
Dakkapel

Als verruiming van uw zolder en wooncomfort zijn dakkapellen een perfecte oplossing. Het team van Graveland & Molenaar Bouw kan een dakkapel zo voor u realiseren dat 
deze perfect aansluit bij uw woning, uw woning meer uitstraling heeft en u meer ruimte kunt benutten. U heeft keuze uit:
 
  • materiaal
  • kleur
  • stijl
 
Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen gebeurt dit binnen enkele dagen. Zo zit u niet lang in de rommel. 
 
Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een volledige renovatie, u kunt ons overal voor inschakelen. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder de diverse verbouwprojecten die door ons gerealiseerd zijn. 
Luiken
Luiken
Bekijk hier het eind resultaat van verschillende soorten luiken.
Dakkapellen
Dakkapellen
Bekijk hier het eind resultaat van de dakkapellen.
Aanbouw
Aanbouw
Bekijk hier het eind resultaat van een aanbouw

Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Mede mogelijk gemaakt door Designpro.nl & Z-IM.nl

Bekijk even rustig onze nieuwe site.

Woonhuis in Stolwijk
Woonhuis in Stolwijk
Bekijk hier het eind resultaat van een woonhuis in Stolwijk.
Woonhuis in Benschop
Woonhuis in Benschop
Bekijk hier het eind resultaat van het woonhuis in Benschop.
Dakkapellen
Dakkapellen
Bekijk hier het eind resultaat van de dakkapellen.